top of page

Bestel informatie

Op dit moment bloeit er nog niet zo veel in de tuin, er kan al wel besteld worden, maar doe dit dan even telefonisch of via de mail. Ik reageer zo snel mogelijk! 

Bestel de bloemen het liefst een dag van te voren, zo hebben wij de tijd om op het juiste moment de bloemen vers voor je te plukken.

 

Bloemen kunnen ook bezorgd worden, onze bezorgdagen zijn dinsdag en donderdag. Wanneer je je bloemen wilt laten bezorgen komen er bezorgkosten bij, we hebben "2 bezorgregio's" op Texel. Regio 1 zijn de dorpen Den Burg, Oudeschild, Den Hoorn, 't Horntje, De Waal en De Koog. De bezorgkosten voor regio 1 bedragen €4,-. Regio 2 zijn de dorpen Oosterend, Oost, Eierland en de Cocksdorp. De bezorgkosten voor regio 2 bedragen €6,50. 

Wil je graag iets anders bestellen dan een plukboeket? Stuur dan even een berichtje via de mail, whatsapp of bel ons.

IMG_8061.JPG

Diensten

Naast de boeketten die je bij ons kan bestellen hebben wij ook een abonnement, plukkaart of cadeaubon. Fijn voor jezelf of een prachtig cadeautje om te geven! 

B971D0DB-AA22-41B2-9508-299C77CB90FD.JPG

Bloemen abonnement 

Iedere week, 2 weken of iedere maand kan je een bos bloemen komen ophalen, wij zorgen dat er iedere keer een nieuwe verrassende bos voor je klaar staat. De bloemen kunnen op vrijdag of zaterdag worden opgehaald.

 

Het bloemen-abonnement kan je vanaf eind april tot en met eind september laten lopen, op deze manier waarborgen we de kwaliteit van de bloemen. Gaat het bloemenseizoen toch een beetje langer door? Dan hoor je dat als abonnement-houder natuurlijk ook als eerste en kan je nog even langer genieten van de bloemen! 

Je hebt de keuze uit 3 verschillende formaten voor een boeket:

S €17,50

M €25,- 

L €32,50 

Wil je graag een abonnement voor jezelf of voor iemand anders? Stuur mij dan even een mailtje! Dan kunnen we samen de frequentie, dagen en maat afspreken. 

20200804-IMG_1146.jpg

Plukkaart 

Met een plukkaart kan je een prachtige bos bloemen van 20 stelen per keer komen plukken. De kaart is een stempelkaart en iedere keer wanneer je komt plukken, wordt er een stempeltje gezet. Pluk een prachtige bos van 20 stelen voor een fijne prijs! 

Je kan zelf bij ons komen plukken vanaf eind mei tot en met eind september. Wanneer je voor het eerst bij ons komt plukken geven we je een kleine uitleg over hoe je dit het beste kan doen. Daarna kan je lekker je gang gaan! Wanneer je uitgeplukt bent, kan je je boeket samenstellen en mooi inpakken bij ons in de stolp. 

Ook super leuk om cadeau te geven! 

 

5 keer plukken €75,- 

10 keer plukken €145,- 

2A5BD5BC-1AB8-4C51-B5E9-FF2F84A7995C.JPG

Cadeaubon 

Voor ieder gewenst bedrag kan je bij ons een cadeaubon krijgen, zo kan degene die hem krijgt zelf bepalen of hij/zij de bon wil uitgeven aan een bos bloemen of zelf wil plukken!

bottom of page