top of page

Bruiloften 

Wat mooi dat jullie gaan trouwen, bij een bijzondere dag horen bijzondere bloemen. Wij kijken graag met jullie mee hoe we jullie kunnen helpen. Dit kan zijn door een bruidsboeket en bijpassende corsage's te maken. Maar we kunnen ook een backdrop volledig aankleden, vaasjes voor op de dinertafels en kleine tuintjes naast de stoelen maken. 

 

Mocht je graag zelf aan de gang willen met bloemen? Ook dat kan, je kan zelf komen plukken of je kan de kleuren doorgeven en dan zorgen wij dat er emmers bloemen klaar staan waarmee je zelf aan de slag kan! 

Lindy Brouwer

Lindy Brouwer

Onze stijl is op de natuur gebaseerd, een tikkeltje wild en romantisch. We houden ervan dat bloemen hun natuurlijke vormen hebben, geen stijve ronde boeketjes van ons, maar wild en een beetje luchtig. Ook zal je bij ons geen exotische bloemen voorbij zien komen. We werken graag met de seizoenen en de bloemen die daarbij horen. In het bloemenseizoen werken we dan ook uitsluitend met bloemen uit eigen tuin, we zullen altijd ons best doen om het kleurenthema zo goed mogelijk te plannen voor jullie. Daarom is het fijn als jullie in het begin van het jaar al contact met ons op nemen, dan kunnen we zoveel mogelijk zaaien en planten om op jullie dag de mooiste bloemen te leveren! Wanneer jullie contact met ons opnemen maken we een afspraak om jullie wensen door te nemen, na deze afspraak zal ik een voorstel voor jullie maken met daarin jullie wensen en een prijs.

Wil je graag meer informatie of checken of wij beschikbaar zijn op jullie dag? Stuur dan even een mailtje!

 

IMG_7053.JPG
IMG_0035.JPG
da405f3d-cefb-4fdc-9788-8e40ab841858 2.JPG
7bbd0fb3-30eb-47ec-b744-82e54951cb7b.JPG

Patrick de Graaf

Jan Boelts 

Vivre Fotografie 

Vivre Fotografie 

89b6e46c-36f2-4d4e-a3ff-45d99b62dbd9.JPG
IMG_4931.JPG

Vivre Fotografie 

Lindy Brouwer

Lindy Brouwer

Lindy Brouwer

Lindy Brouwer

bottom of page